首页 研究生培养 导师一览 正文
讲 师 宋 扬

2020-08-12 点击量:

宋扬,讲师,研究生导师,华东师范大学工学博士。

在国际重要学术期刊和会议Information Sciences (INS)Knowledge-based Systems (KBS)International Conference on Database Systems for Advanced Applications (DASFAA)Pacific-Asia Conference on Knowledge Discovery and Data Mining (PAKDD)European Conference on Information Retrieval (ECIR)International Conference on Big Data (BigData)International Conference on Neural Information Processing (ICONIP) 等上发表学术论文17余篇。参与国家自然科学基金、国家社科基金重大项目、上海市科委项目等5项。获得发明专利1项。国际顶级学术竞赛Text Retrieval Conference (TREC) 2015 Clinical Decision Support Track第一名。国际信息检索竞赛Conference and Labs of the Evaluation Forum (CLEF) 2015 eHealth Track Task 2: User-Centred Health Information Retrieval第一名; 2016 eHealth Track Task 1: Handover Information Extraction第二名。

研究方向:自然语言处理、深度学习、人工智能、信息检索

招生方向:电子信息